Menyasszonytánc helyett arany

Tervezgeted, hogy hogyan kommunikáld a násznéppel, hogy ne ajándékot hozzanak, hanem inkább a malacperselyt bővítsék? Erre tökéletes megoldás a Jegyes Aranyszámla.

 

Ez egy olyan nemesfémszámla, ahova az esküvő előtt a rokonok és barátok a saját pénztárcájuknak mérten tudnak aranyat vásárolni. Ez az ifjú pár tulajdonát képezi.

Vagyis kihagyható a NAGY NAPON a vendégek kényelmetlen sorba állítása, akik különböző vastagságú borítékkal érkeznének, így viszont mindenki (akár névtelenül is) tud annyi aranyat venni a menyasszonynak és a vőlegénynek, amennyit csak szeretnének.

Miért jó az ifjú párnak?

Képzeljétek el azt a szituációt, amikor az esküvő előtt néhány hónappal próbáljátok megfogalmazni a meghívót. És a legkényesebb résznél megálltok egy pillanatra: Na mit írjuk az ajándékhoz?
Ráadásul amikor átadjátok a meghívót vagy beszélgettek a szülőkkel, akkor is felmerül a kérdés, hogy: mit kértek ajándékba? Na ekkor kell bedobni Anyuéknak azt, hogy… Jegyes Aranyszámlát.

Hát az miért jó Nektek?
 • Megkönnyíti az ajándék kérését a meghívók átadása és kiküldése során.
 • Az esküvő programjából kihagyható a legkényelmetlenebb rész, ugyanis nincs szükség a vendégsereg sorba állítására, ajándékok fogadása szempontjából.
 • Értékálló eszközzel bővülhetünk, amit fizikai aranytömbre, készpénzre válthatunk vagy folytathatunk egy hosszútávú megtakarítást.

 

 

A vendégek érteni fogják ennek az értelmét?
 • Persze, hiszen nem kell gondolkodni ajándékon és az átadás formáján.
 • Nem kell sorban állni, kényelmetlen perceket okozva időt húzni.
 • Aranyvásárlás során meg tudja adni a vendég a nevét a „Közlemény” rovatba.
 • Ha a vendég úgy szeretné, anonim jelleggel is tud aranyat vásárolni nekünk.

 

 

És akkor Anyunak és Apunak már csak egy kérdése merül fel:
Mi miben tudunk segíteni?
 • A Jegyes Aranyszámlával járó kezdeti költségek finanszírozásával tudtok minket segíteni. Ráadásul nem brutális költségekre kell gondolni, ugyanis a Jegyes Aranyszámla szerződéskötés díja: 100.000 Ft + Áfa, mely díjból 50%-os kedvezményt biztosít a Solar Gold, amennyiben esküvői céllal nyit egy család Aranyszámlát.

 

 

Az már kiderült, hogy az Aranyszámla leegyszerűsíti az esküvői ajándékozást, viszont fontos tudni, hogy mire használható még?

Amellett, hogy erre a számlára utalt összegből a SolarGold aranyat vásárol a tulajdonosának, fontos tudni, hogy ez a konstrukció a hagyományos aranyvásárlást teszi sokkal korszerűbbé. Olyan okos megtakarítási formáról van szó, amely lehetőséget ad arra, hogy ne kelljen nagyobb összeget befektetni, hiszen akár havi 10.000 Ft-tal is használható.

Mik a legnagyobb előnyei?
 • A rendszeres aranyvásárlásnak köszönhetően ki tudjuk küszöbölni az árfolyamkockázatot. Matematikailag levezethető, hogy hosszú távon (ami tartalmaz csökkenő trendet is) a folyamatos vásárlás profitot eredményez.

 

 

Ahogy az ábrán is látható, 15.000 Ft-os havi befektetés az utóbbi 15 év árfolyamingadozásával számolva (amiben volt hideg és meleg is) 380 gramm aranyvásárlást eredményez, aminek értéke több mint kétszerese, mint a vásárlási összeg. :O

 • A SolarGold-nál vezetett számlán történő vásárlás során az Argor-Heraeus-tól származik a vásárolt arany, aminek visszavásárlását a kereskedő garantálja.
 • Nincs meghatározott futamidő, így az ügyfelek saját maguk dönthetik el, hogy mikor vásárolnak, vagy esetleg mikor adják el aranyukat.
 • Aranyszámlára történő vásárlás során az arany ára (mennyiségtől függetlenül) megegyezik az 1000 grammos aranytömb (17-18 millió Ft körüli értékkel bír) grammonkénti árával, így kis tételű vétel esetén akár grammonként 5-6 ezer Ft-tal kedvezőbb az Aranyszámla, mint az aranylapka.

 

Amikor aranyat vásároltok, akkor létrehoztok egy olyan „aranytartalékot”, ami tartósan megőrzi értékét. Sőt, az arany mennyisége egyre kisebb a szűkössége miatt (a Föld készletei becslések szerint 15-20 év múlva kimerülhetnek), így jelentős infláció feletti hozamot biztosíthat a vásárlóknak.

 

 

Az aranyszámla nagyon speciális nemzetközi partneri kapcsolatokat feltételez, hiszen kizárólag finomítói háttérrel működtethető biztonsággal. Vagyis fontos, hogy csak megfelelő kereskedőnél van lehetőség ennek megvalósítására.
Tisztán látszik, hogy amellett, hogy nagyon látványos ajándékról van szó, több szempontból előnyös és biztonságos befektetést indíthat el egy házasulandó pár. Azzal kicsit ugyan előre szaladunk, de fontos megemlíteni, leendő gyermeketeknek is tudtok ezzel segíteni. Nem is kicsit. Ugyanis, ha a 18. születésnapjáig akár csak kisebb tételben, de folyamatosan vásároltok aranyat, olyan tartalékot tudtok képezni, amivel a kis (vagy akkor már nagy) utód el tud indulni a nagyvilágban!

Mi a feltétele annak, hogy igénybe vegyétek az 50%-os SolarGold esküvői kedvezményt?

 • Az Aranyszámla-nyitástól számítva egy éven belüli időintervallumban legyen az esküvő kitűzött időpontja.
 • Szükséges egy írásbeli igazolás az esküvő időpontjáról (szerződés a helyszínnel, megállapodás esküvőszervezővel vagy igazolás az anyakönyvvezetői hivataltól).
 • Az előző pontban felsoroltak hiánya esetén Szándéknyilatkozat kitöltésével is meg tudjuk valósítani az Aranyszámla-nyitást.
 • Korhatár nincs (18 év alatti párok esetén szülő vagy törvényes képviselő hozzájárulása szükséges).