Aranyszámla esküvőre

Az már kiderült, hogy az Aranyszámla leegyszerűsíti az esküvői ajándékozást, viszont fontos tudni, hogy mire használható még?

 

Amellett, hogy erre a számlára utalt összegből a SolarGold aranyat vásárol a tulajdonosának, fontos tudni, hogy ez a konstrukció a hagyományos aranyvásárlást teszi sokkal korszerűbbé. Olyan okos megtakarítási formáról van szó, amely lehetőséget ad arra, hogy ne kelljen nagyobb összeget befektetni, hiszen akár havi 10.000 Ft-tal is használható.

 

Mik a legnagyobb előnyei?

 

  • A rendszeres aranyvásárlásnak köszönhetően ki tudjuk küszöbölni az árfolyamkockázatot. Matematikailag levezethető, hogy hosszú távon (ami tartalmaz csökkenő trendet is) a folyamatos vásárlás profitot eredményez.
  • A SolarGold-nál vezetett számlán történő vásárlás során az Argor-Heraeus-tól származik a vásárolt arany, aminek visszavásárlását a kereskedő garantálja.
  • Nincs meghatározott futamidő, így az ügyfelek saját maguk dönthetik el, hogy mikor vásárolnak, vagy esetleg mikor adják el aranyukat.
  • Aranyszámlára történő vásárlás során az arany ára (mennyiségtől függetlenül) megegyezik az 1000 grammos aranytömb (17-18 millió Ft körüli értékkel bír) grammonkénti árával, így kis tételű vétel esetén akár grammonként 5-6 ezer Ft-tal kedvezőbb az Aranyszámla, mint az aranylapka.

 

Amikor Ön aranyat vásárol, akkor létrehoz egy olyan „aranytartalékot”, ami tartósan megőrzi értékét. Sőt, az arany mennyisége egyre kisebb a szűkössége miatt (a Föld készletei becslések szerint 15-20 év múlva kimerülhetnek), így jelentős infláció felett hozamot biztosíthat Önnek.

 

Az aranyszámla nagyon speciális nemzetközi partneri kapcsolatokat feltételez, hiszen kizárólag finomítói háttérrel működtethető biztonsággal. Vagyis fontos, hogy csak megfelelő kereskedőnél van lehetőség ennek megvalósítására.

 

További információért keresse a SolarGold-ot:

 

ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT